Inspirace | Omalovánky pro dospělé

Jak už to často bývá, na trhu se objevil nový fenomén. Jedná se o antistresové omalovánky pro dospělé. Ano, slyšíte dobře, jedná se o omalovánky, které jsou určeny primárně pro dospělé. Umíte si představit, že dorazíte domů z práce a začnete si vybarvovat? Nejspíše si řeknete, že na to nemáte čas a ani energii. V dnešní hektické době bychom se však měli naučit správně relaxovat. Pokusím se Vás v následujících řádcích přesvědčit, proč právě tyto omalovánky Vám k tomu napomohou.

Proč jsou tedy tyto omalovánky tak žádaným zbožím?

  • Jen si to zkuste, vezměte do ruky pastelku a začněte omalovávat. Za pár minut Vás bude trápit už jen to, jakou barvou vybarvíte tuhle houbičku a tohohle motýlka. Zapomenete na starosti všedních dnů a budete si užívat jen krásně barevných obrázků.
  • Na trhu je k dispozici nepřeberné množství těchto omalovánek. Opravdu si vybere každý, nezáleží na věku a ani na vkusu. Můžete si vybrat, jestli si přejete omalovávat kočičky, lesní zvířátka, sovičky, lebky, orientální vzory,jednoduché tvary apod. Já osobně mám tyto omalovánky:
    Čarovný les (databáze)
    Ztracený oceán (databáze)
    Indická inspirace (databáze)
    Magické Mandaly (databáze)
  • Můžete se rozhodnout také o tom, čím budete jednotlivé obrázky zdobit, fixami, pastelkami, voskovkami. Já osobně preferuji tzv. progresa, používám je na všechny své výkresy a zatím si nemohu stěžovat. 😉
  • Posledním bodem bude samotný výsledek našeho snažení. Námi vymalovaný obrázek, kterým si můžeme vyzdobit stěny pokoje, nebo ho upravit na přáníčko a někomu darovat.

Lidé se s přibývajícími léty, podle mého názoru, dost často vzdávají jakéhokoliv kreativního tvoření. Proto věřím, že díky těmto omalovánkám se tato potlačovaná stránka vaší osobnosti projeví. Nikdy nevíte, až kam daleko se díky těmto nově objeveným vlastnostem dostanete.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.